Po mnogočemu je grupa Kristina jedinstvena pojava na sceni suvremene kršćanske glazbe u Hrvatskoj. Članovi grupe pojedinačno su i zajedno nastupali na najvećim europskim kršćanskim festivalima kao što su Spring Harvest (UK) i Flevo (NL). Izmjenjivali su iskustva i svirali sa velikim svjetskim imenima kršćanske glazbe: Michaelom W. Smithom (Agnus Dei, Healing Rain), Paulom Balochom (Above All, Open The Eyes Of My Heart Lord), Mattom Redmanom (Blessed Be Your Name, When The Music Fades) i mnogim drugima.


U Hrvatskoj su nastupili na raznim mjestima i u raznim prigodama, od stadiona do crkava, od LIVE radio i TV prijenosa do intimnih nastupa i time kao da su obuhvatili cijelu Hrvatsku svojom glazbom i pjesmama koje govore o tom vječnom odnosu Boga i čovjeka, čovjeka i Boga. Da je Kristina spoj srca i razuma pokazuje i podatak da je nekoliko članova benda diplomiralo teologiju i glazbu i to na najvećim europskim glazbenim institucijama, a svi članovi benda su prošli cijeli put laganog ustanovljenja suvremene kršćanske glazbe na našim prostorima i to s jednakim žarom kako pred desetak slušatelja tako i pred desetak tisuća, što je uistinu pionirski zadatak.

 

2009. godine izašao je njihov album “Kao ruža” koji je privukao mnoge pozitivne kritike kako specijaliziranih krugova tako i hrvatske sekularne glazbene scene. Kristina je čest gost i na nastupima u inozemstvu, pogotovo u susjednim zemljama što je još jedan dokaz odjeka i uspješnosti njihovog zadnjeg albuma. Glazba kojom se Kristina bavi nije samo glazbeni stil, već način života što se osjeti i u njihovim nastupima.

 

 

vokal

Rahela

bubnjevi

Abel

bass

Teo

klavijature

Kristian

gitare

Andrej